Na Donio môžete podporiť vznik knihy Stretnutia s medveďom

18.10.2024 05:30 Kampaň má za cieľ podporiť vydaniu knihy Stretnutia s medveďom od fotografa Ivana Kňazeho, ktorý sa desaťročia venuje zachytávaniu slovenskej prírody a zveri. Príspevok Na Donio môžete podporiť vznik knihy Stretnutia s medveďom zobrazený najskôr ZN.SK.

Najrýchlejšie zvieratá na planéte a rýchlosť, ktorú dosiahnu

18.10.2024 05:30 Ktoré zvieratá patria medzi najrýchlejšie? Alebo o kom môžeme hovoriť ako o najrýchlejšie sa pohybujúcom zvierati z miesta na miesto... Príspevok Najrýchlejšie zvieratá na planéte a rýchlosť, ktorú dosiahnu zobrazený najskôr ZN.SK.

Škótska whiskey Clan Campbell a nová Honey s českým medom

17.10.2024 10:30 Každý má svoj klan a s whisky Clan Campbell sa môžete pridať k jednému z najstarších a najprestížnejších klanov v Škótsku. S pôvodom... Príspevok Škótska whiskey Clan Campbell a nová Honey s českým medom zobrazený najskôr ZN.SK.

Voodoo: Tajomstvá, kontroverzie a kultúrny význam

16.10.2024 15:15 Voodoo, u nás čítané ako vudu, alebo vú-dú, je náboženstvo, ktoré má svoje korene v západnej Afrike, konkrétne v regióne, ktorý dnes... Príspevok Voodoo: Tajomstvá, kontroverzie a kultúrny význam zobrazený najskôr ZN.SK.

Sokol sťahovavý : výnimočný medzi dravcami

15.10.2024 20:00 Sokol sťahovavý je dokonca najrýchlejším živým tvorom, ktorý dokáže pri svojom pohybe vyvinúť neuveriteľnú... Príspevok Sokol sťahovavý : výnimočný medzi dravcami zobrazený najskôr ZN.SK.

Oumuamua: vesmírny objekt, prvý medzihviezdny návštevník

14.10.2024 06:15 Oumuamua nedávno plnil titulky novín a magazínov. Predstavoval niečo celkom neznáme a unikátne. Ide o objekt, ktorý zaujal pozornosť... Príspevok Oumuamua: vesmírny objekt, prvý medzihviezdny návštevník zobrazený najskôr ZN.SK.

Uhlíková stopa: ako znížiť tú svoju a ako žiť ekologicky?

14.10.2024 06:15 Uhlíková stopa predstavuje množstvo skleníkových plynov, najmä oxidu uhličitého , ktoré jednotlivec alebo organizácia... Príspevok Uhlíková stopa: ako znížiť tú svoju a ako žiť ekologicky? zobrazený najskôr ZN.SK.

Nástroje na prácu na diaľku pre rôzne typy práce a úloh

11.10.2024 21:30 Dnes byť na home office znamená vedieť sa bez svojho tímu, či kolegov vynájsť a vystačiť svojpomocne. Potrebujeme len vhodné nástroje... Príspevok Nástroje na prácu na diaľku pre rôzne typy práce a úloh zobrazený najskôr ZN.SK.

Najlepšie spôsoby zálohovania dát: bezpečné uchovanie dát na roky

10.10.2024 06:45 Zálohovanie dát je nevyhnutnosťou pre každého, kto si chce uchovať svoje fotografie, dokumenty, archívy či ďalšie dôležité súbory na roky. Príspevok Najlepšie spôsoby zálohovania dát: bezpečné uchovanie dát na roky zobrazený najskôr ZN.SK.

Ako zistiť, či bol môj účet hacknutý?

09.10.2024 11:45 Som hacknutý, alebo nie? Ako to vlastne zistíte? V dnešnej digitálnej dobe sú naše účty na sociálnych sieťach a e-mailoch dôležitou súčasťou Príspevok Ako zistiť, či bol môj účet hacknutý? zobrazený najskôr ZN.SK.

Čo je to tá inflácia a ako ju zvládne bežný zamestnaný Slovák?

08.10.2024 16:45 Inflácia je pojem, ktorý sa často objavuje v správach, opakujú ju politici, koalícia aj opozícia no pre bežného človeka môže byť ťažko... Príspevok Čo je to tá inflácia a ako ju zvládne bežný zamestnaný Slovák? zobrazený najskôr ZN.SK.

Domáca technika: ako si vybrať správnu tlačiareň?

07.10.2024 22:30 Tlačiarne sa za posledných niekoľko rokov stali efektívnejšími a lacnejšími. Môžete si vybrať laserovú alebo atramentovú tlačiareň, alebo... Príspevok Domáca technika: ako si vybrať správnu tlačiareň? zobrazený najskôr ZN.SK.

Temný turizmus v Nemecku a temné miesta nie pre každého

05.10.2024 14:00 V rámci temného turizmu je možné v Nemecku nájsť miesta spojené s temným stredovekom, koncentračné tábory, aj miesta moderné. Aké napríklad? Príspevok Temný turizmus v Nemecku a temné miesta nie pre každého zobrazený najskôr ZN.SK.

Parochne sudcov a právnikov známe z filmov sú dodnes realitou

05.10.2024 14:00 Parochne na hlavách mužov a všetci ich majú rovnaké bez rozdielu veku... Už ste to nepochybne videli v starých filmoch, ale aj z novších... Príspevok Parochne sudcov a právnikov známe z filmov sú dodnes realitou zobrazený najskôr ZN.SK.

TOP kľúčové knižné veľtrhy Európy a USA: zoznam a význam

05.10.2024 14:00 Knižné veľtrhy sú kľúčovými udalosťami pre celý knižný priemysel, kde sa stretávajú nielen autori a vydavatelia, ale aj ilustrátori, grafickí Príspevok TOP kľúčové knižné veľtrhy Európy a USA: zoznam a význam zobrazený najskôr ZN.SK.